Gyógyító természet

- a természet gyógyító ereje -


 

        Magamról, csak ennyit:

  Kiskunhalason születtem, 1970-ben. Csengődön éltem szüleimmel, testvéremmel. Itt jártam óvodába, általános iskolába.  A középiskola kiválasztása számomra nem volt nehéz feladat. Azt tudtam,  hogy  segíteni  szeretnék,  akin  csak  tudok.  Kiskunhalason  a Szilády Áron Egészségügyi  Szakközépiskolában  végeztem.  Ezt  követően  szülésznői  képesítést szereztem.  A helyi  kórházban  dolgoztam  egy  rövid  ideig.  Mivel  már kislányként,  ha  megkérdezték  mi  leszek,  ha  nagy  leszek,  gondolkodás  nélkül  azt feleltem: ÉDESANYA, első kisfiam megszületése után - mert én igazán egy tyúkanyó vagyok - az egészségügyet a családi vállalkozásunkra cseréltem. 

Az utóbbi 10-12 esztendőben kezdődött el Magyarországon az a korszak, amikor egyáltalán hallani lehetett az úgynevezett alternatív gyógyászatról. Mindenféle néven suttogtak róla. Volt aki hangosan pártolta, volt aki ugyan olyan hangosan ellenezte. Magam részéről egyik táborhoz sem csatlakoztam, csak megpróbáltam arra felé figyelni, ahol meg lehetett többet tudni, erről a "csodabogárról", ami már több ezer év óta létezik, művelői gyógyítanak, képzésük igen magas fokú, nem csak a távol-keleten, de a nyugati kultúrákban is. Ahogy egyre jobban ástam bele magam a természetgyógyászat tanulmányozásába, úgy tárult ki előttem egy csodálatos, eddig ismeretlen világ. Ismét diák lettem. Igyekeztem megtanulni mindazt, amit lehet, amit pedig nem tanítottak, azt szívós kitartással a megfelelő helyekről, személyektől igyekeztem elsajátítani. Sokat tanulok, sokat okulok még most is, és szeretnék még nagyon sokáig. Első természetgyógyász szakvizsgám Fülakupunktúrás addiktológiából szereztem. Később reflexológiából szakvizsgáztam. Munkámba beépíttem még a Bach virágterápia nyújtotta alternatív pszichozerápiás lehetőségeket, mozgásszervi fájdalmakat kezelek tape-terápiával, aki pedig ogazán pihenni, kikapcsolódni vágyik az a Thai masszázzsal kaphatja meg azt. Nem titkolt vágyam egy sóbarlang létrehozása.   

Családom tagjai és barátaim a legnagyobb szurkolóimmá váltak. Mindenki ott, és úgy segít, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Hisznek abban, hogy amit teszek, az helyes!

Eredmény: egyre bővül azok száma, akiket valamilyen betegségtől, fájdalomtól megszabadítottam, bíztattam és jó tanáccsal láttam el. Sok kilót veszítettünk el együtt, de vannak, akik káros szenvedélyüket mondhatják a múlténak már. Már négyre nőtt azon kismamák száma, akiknél a mesterséges megtermékenyítés folyamatának előkészítésében segítetem. 

Ezer köszönet mindazoknak, akik betartják a megbeszélt teendőket és így, együtt szép eredményeket tudunk elérni, mert segíteni azon lehet, aki maga is akarja!

Napi sikereim boldoggá tesznek!  

 

Stettner Csilla

 

 

 

 

 

 

     

 

Asztali nézet