Gyógyító természet

- a természet gyógyító ereje -


 

 

 

Fülakupunktúrás addiktológia

 

Az akupunktúrás kezelés során a fülön található pontokon keresztül a főbb szervekre hatunk: idegrendszer (szimpatikus, paraszimpatikus) - nyugtató, stresszoldó pontok - máj, vesék, tüdő stb.

 

A szervekre ható pontok stimulálásával elkezdődik és felgyorsul a szervezet méregtelenítése, rendeződnek a feszültségből eredő problémák, feltisztul a gondolkodás, javul a memória, oldódnak a lelki blokkok, kiegyensúlyozottabbá válik a kliens, csökken az étvágy (túlevés esetén), megszűnik az esetleges diéta esetén a vércukorszint ingadozása, csökken a migrén előfordulása, allergia esetén csökkennek, vagy elmúlnak a tünetek. Segít az alvászavar leküzdésében, depressziós, légzőszervi és emésztőszervi problémákra jótékonyan hat. Szervi problémák kiegészítő kezelésére használhatjuk még... és ugye itt vannak a szenvedélybetegségek... 

 

 

 

Nagyon jó fogyókúra esetén!

Menete: Beszélünk étkezési szokásairól. Megbeszéljük, mennyit szeretne/kellene fogynia. Ehhez kialakított étrendet - általában 1.000-1.500 kcal étrendet kell tartania. Kialakítjuk az akupunktúrás kezelés gyakoriságát. Rendszeres találkozók/kezelések során folyamatosan figyelemmel kísérem a  aktuális testi és lelki állapotát. Együtt dolgozunk az eredményért! 

 

  

 

Asztali nézet